WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DADERS OVERVAL JUWELIER SCHIEDAM OPGEPAKT

SCHIEDAM- Agenten hebben drie verdachten aangehouden voor de overval op juwelier C. Verkade op de Hoogstraat in Schiedam. Dat meldt de politie.

De overval vond vanmiddag rond 13.30 uur plaats. Drie daders bedreigden het personeel met een vuurwapen en gingen er met een onbekende buit vandoor. Volgens de politie zat de schrik er goed in bij de medewerkers van de juwelier toen de mannen de winkel overvielen. Na enige tijd gingen de overvallers er met waardevolle spullen uit de winkel vandoor, de slachtoffers geschrokken achterlatend.

De politie startte direct een onderzoek en kon even later de drie verdachten inrekenen. Ondanks deze aanhoudingen komt de politie graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben voor, tijdens of na het incident in de buurt van de Hoogstraat.

Bent u een getuige die iets heeft gezien of gehoord van de overval? U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

3 gedachten over “DADERS OVERVAL JUWELIER SCHIEDAM OPGEPAKT

  1. Chapeau voor deze dienders.
    Hopelijk komen deze boefjes er niet vanaf met een taakstraf door één of ander lul verhaal te vertellen over hun armzalige jeugd of huidige slechte bestaan.
    Indien ze toch een taakstraf krijgen hoop ik niet dat ze worden verplicht om de taakstraf uit te voeren als stadswachtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *