WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DRIE AANHOUDINGEN NA SCHOTEN IN PAND SCHIEDAM-GORZEN

SCHIEDAM- De politie heeft drie verdachten aangehouden in verband met het schietincident in een woning in de Nieuwe Maasstraat te Schiedam-Gorzen, waarbij een slachtoffer zwaargewond is geraakt. De arrestanten zijn twee mannen uit Maassluis en een man uit Schiedam, die mogelijk betrokken zijn bij het incident.

Het schietincident vond plaats rond 19.10 uur. De politie kreeg meerdere meldingen van schoten in de buurt. Agenten troffen in de woning de zwaargewonde aan, die met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Het is niet bekend wat de aanleiding of het motief van het incident is.

De man uit Schiedam had ook medische zorg nodig en is bij de woning aangehouden. De twee mannen uit Maassluis zijn later op de avond aangehouden. Hun betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht.

De politie doet nog volop onderzoek naar de achtergrond van het incident. Er wordt onder meer sporenonderzoek gedaan en getuigen worden gehoord. Een eventuele update met leeftijden en woonplaatsen van de betrokkenen zal morgen volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *