WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DRUGSHANDELAAR VLAARDINGEN CENTRUM VOOR 2e KEER BIJ RECHTER

VLAARDINGEN- De Arabier H.H. (29) uit Vlaardingen Centrum moet verschijnen voor de politierechter, omdat hij op 8 maart 2022 in zijn woonplaats is aangehouden op verdenking van het opzettelijk afleveren, verstrekken, vervoeren en aanwezig hebben van verdovende middelen. Volgens de tenlastelegging had H. ongeveer 0,6 gram cocaïne, een middel vermeld op lijst I van de Opiumwet, bij zich.

Bovendien wordt H. ervan beschuldigd op dezelfde dag ongeveer 11,9 gram cocaïne en ongeveer 0,3 gram heroïne te hebben vervoerd. Beide stoffen staan eveneens vermeld op lijst I van de Opiumwet, wat wijst op een ernstige overtreding.

De officier van justitie heeft vastgesteld dat H. zich schuldig heeft gemaakt aan het vervoeren en aanwezig hebben van cocaïne op 14 april 2021 in Rotterdam. Als gevolg hiervan is aan H. een geldboete van 1.000 euro opgelegd, plus administratiekosten van 9 euro. Er is een betalingsregeling getroffen waarbij het verschuldigde bedrag in vier maandelijkse termijnen zal worden voldaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *