WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DRUGSLAB IN STUDENTENKAMER ROTTERDAM-LOMBARDIJEN

ROTTERDAM- De politie heeft maandagochtend een drugslab ontdekt in een studentenpand in de Aristotelesstraat in Rotterdam-Zuid (Lombardijen). In een onbewoonde kamer vonden de agenten negen vaten met chemicaliën die gebruikt worden voor het maken van synthetische drugs, zoals xtc of speed. Ook troffen ze apparatuur aan die wijst op de productie van drugs. Het drugslab kwam aan het licht na een anonieme tip en een verdacht zoemend geluid dat bij het pand te horen was.

De politie kreeg eerder een melding van een zoemend geluid dat afkomstig was van het studentenpand. Dit geluid kan duiden op een drugslab, omdat er vaak ventilatoren of pompen worden gebruikt om de chemische processen te regelen. Daarnaast ontving de politie ook een anonieme tip over mogelijke drugshandel of -productie in het pand. Deze informatie was voor twee agenten genoeg om op maandag 27 november een onderzoek in te stellen in het pand. Ze doorzochten de kamers en stuitten op een leegstaande kamer waar het drugslab zich bevond.

Er waren geen personen aanwezig in het pand toen de politie het drugslab ontdekte. De kamer waar het drugslab was, was niet verhuurd en had dus geen bewoner. De politie is een onderzoek gestart naar de verdachte(n) die betrokken zijn bij het drugslab. De politie vraagt mensen die meer weten over deze zaak om contact op te nemen via 0900-8844.

Eén gedachte over “DRUGSLAB IN STUDENTENKAMER ROTTERDAM-LOMBARDIJEN

  1. Raar verhaal . Weer zo iets wat niet klopt kwa informatie. Redactie zoek de dingen eerst eens goed uit voor dat jullie iets publiceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *