WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DUBBELE SLAGBOMEN TEGEN OVERLAST OP BEDRIJVENTERREIN VLAARDINGEN-OOST

VLAARDINGEN- Bij bedrijventerrein Benelux Workpark, rondom de Vulcaanhaven in Vlaardingen-Oost, worden twee dubbele slagboomconstructies geplaatst. Burgemeester en wethouders hebben hiertoe besloten.

Eind 2019 heeft de ondernemersvereniging Benelux Workpark een brief aan de gemeente gestuurd om hun zorgen te uiten over de veiligheid en leefbaarheid van het bedrijventerrein. De gemeente is toen met de ondernemersvereniging in gesprek gegaan om te kijken welke mogelijkheden er zijn om de knelpunten op te lossen en overlast tegen te gaan. Eén van de oplossingen om overlast tegen te gaan is het plaatsen van slagbomen bij de ingang van het bedrijventerrein op de Schiedamsedijk.

In de overeenkomst die het gemeentebestuur hierover heeft vastgesteld, zijn afspraken gemaakt over onder andere onderlinge verantwoordelijkheid, het recht van opstal en aansprakelijkheid.

Wilt u ook een eerlijk stemadvies? Doe dan De Echte Stemwijzer! De stellingen zijn gekoppeld aan het stemgedrag van de partijen op ingediende moties in de Tweede Kamer. Aan het einde krijgt u een resultaat op basis van het gedrag van de partijen in de Tweede Kamer en niet op basis van wat er in het partijprogramma beloofd wordt.

De echte stemwijzer vindt u HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *