WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

EXPLOSIE TAANDERSSTRAAT ROTTERDAM

ROTTERDAM- Net na middernacht is een explosief ontploft in een portiek in de Taandersstraat te Rotterdam-Spangen. Bij de explosie is niemand bij gewond geraakt. Wel ontstond korte tijd brand. De politie doet onderzoek en stel sporen veilig.

Voor het onderzoek zijn getuigen en camerabeelden zeer welkom bij de politie. Heeft u beschikking over een deurbelcamera, dashcam of bewakingscamera in deze straten of omliggende straten en is daarop rond de genoemde tijdstippen iets verdachts te zien, neem dan contact op met de politie.

Heeft u informatie die voor dit onderzoek van belang kan zijn of om nieuwe aanslagen te voorkomen, deel dit met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met M. op 0800-7000. U kunt met informatie ook terecht bij het Team Criminele Inlichtingen. Het team TCI van de politie is getraind in het vertrouwelijk en in het geheim inwinnen van informatie van tipgevers die beschermd moeten worden. U kunt uw informatie veilig en afgeschermd bij hen kwijt via 088 – 661 77 34.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *