WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

EXTRA HEIWERKZAAMHEDEN

SCHIEDAM- Er worden de komende weken extra heiwerkzaamheden uitgevoerd rond het project A4 Midden-Delfland. Om de luivel van de landtunnel van een extra fundering te voorzien zal de aannemerscombinatie A4all tot zeker juni 2014 doorgaan met dit heien.
De extra fundering is in opdracht van de gemeente Schiedam door A4all aangebracht. De totale heiplanning voor de luifelconstructie loopt hierdoor ongeveer een maand langer door dan aanvankelijk gecommuniceerd.

De heiwerkzaamheden aan de oostzijde van de tunnel zijn begin week 20 gereed. Daarna verplaatst A4all de heistellingen naar de westzijde. Voor de noordwestelijke luifel zal A4all prefab heipalen gebruiken, die circa 37 meter lang zijn. Dit is zo lang, dat er een extra grote heistelling voor gebruikt wordt. De prefab palen worden verspreid over de dag aangevoerd via het Kethelplein, over een periode van circa 4 weken.

De heiwerkzaamheden worden uitgevoerd binnen de reguliere werktijden: van maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 19.00 uur.
Voor vragen en meer informatie over de extra fundering en heiwerkzaamheden ten behoeve van Casco Schiedam verwijst de uitvoerder naar telefoonnummer 14010 van de gemeente Schiedam. Ook kunt u mailen naar contact@schiedam.nl.