WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

FACEBOOK FOTOACTIE SCHIEDAM

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam is een fotoactie gestart op Facebook om mooie foto’s te verzamelen van de stad. Schiedammers blijken trots op hun stad. Zo leverden ze onder andere foto’s aan van kunstwerken, de binnenstad en van Kethel, maar ook typisch Schiedamse plaatjes zoals van de molens kwamen al binnen.
DSC00049

Deze maand worden Schiedammers uitgedaagd om mooie, Schiedamse zomerplaatjes aan te leveren. De bedoeling van de actie is dat de foto’s weer worden teruggeplaatst op de Facebookpagina om deze zo te delen met andere Schiedammers. Mensen kunnen de foto’s liken en erop reageren. De foto’s worden – indien mogelijk – ook ingezet in andere communicatie-uitingen van de gemeente.

DSC00034
Facebook heeft een speciale pagina waar u steeds meer informatie en weetjes over de stad en de gemeente kunt vinden. De gemeente wil haar inwoners graag via Facebook bereiken, omdat veel Schiedammers zich hier bevinden. Door de fotoactie wordt de pagina steeds bekender en de groep mensen die – op een laagdrempelige, interactieve manier – bereikt worden steeds groter. Een snelle manier om te weten komen wat er speelt en leeft in de stad.

Foto’s inzenden kan doorlopend, via een persoonlijk berichtje op Facebook of door de foto’s te maken naar contact@schiedam.nl onder vermelding van ‘Fotoactie Facebook’.

Like Schiedam op Facebook! www.facebook.com/gemeenteSchiedam