WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

FEEST HOGENBANWEG SCHIEDAM

SCHIEDAM- Een week eerder dan verwacht wordt de warmteleiding onder de Hogenbanweg, op de grens tussen Rotterdam en Schiedam, opgeleverd. De komende tijd sluit Eneco deze zogenaamde Leiding over Noord aan op de stadsverwarming van Rotterdam. De eerste warmte zal dan in het najaar van 2014 geleverd worden aan circa 95.000 huishoudens. Daarna wordt mogelijk ook warmte geleverd aan Schiedam en Vlaardingen.
2014-09-24 - Flyer Voetbalclinic Hogenbanweg2
Om samen met de bewoners stil te staan bij de afronding van de werkzaamheden, organiseren voetbalclub Sparta/Stichting De Betrokken Spartaan, de gemeente Rotterdam en Eneco op woensdagmiddag 24 september een sportief evenement voor de jeugd op het kunstgrasveld van de Hogenbanweg. Onder leiding van de jeugdselectie van Sparta wordt een voetbalclinic/-happening georganiseerd en zijn er een aantal spelers van het eerste elftal van Sparta aanwezig. Voor dit evenement zijn alle omwonenden, buurtorganisaties, wijkcentra en uiteraard scholen en jeugd uit de omgeving uitgenodigd.

Hogenbanweg

Op sommige plaatsen zijn bomen en struiken verwijderd voor de aanleg van Leiding over Noord. In september wordt de groenstrook opnieuw ingezaaid. In het najaar 2014 en voorjaar van 2015 (plantseizoenen) wordt er nieuw groen geplant. Meer informatie over de plannen voor de Hogenbanweg kunt u lezen op de website www.leidingovernoord.nl.