WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

GELUIDSOVERLAST MUZIEKEVENEMENT KRALINGSE BOS ROTTERDAM

ROTTERDAM- De DCMR Milieudienst Rijnmond heeft gisteren 15 meldingen ontvangen van geluidsoverlast uit Rotterdam. De meldingen waren gerelateerd aan het muziekevenement Boothstock, dat plaatsvond in het Kralingse Bos. Ondanks de klachten, zijn er door de milieudienst geen overschrijdingen van geluidsnormen gemeten.

Het festival, dat een vergunning heeft tot 23.00 uur, is een jaarlijks terugkerend evenement en trekt duizenden bezoekers. Vorig jaar resulteerde het festival in meer dan 175 meldingen van geluidsoverlast. De organisatoren van Boothstock hebben aangegeven maatregelen te hebben genomen om geluidsoverlast te minimaliseren, waaronder het optimaliseren van de geluidsrichting en het inzetten van geluidsdempende materialen.

De DCMR blijft de situatie monitoren en staat in nauw contact met de organisatoren om ervoor te zorgen dat het evenement binnen de gestelde normen blijft. Bezoekers en omwonenden worden aangemoedigd om eventuele zorgen te blijven melden bij de milieudienst

Eén gedachte over “GELUIDSOVERLAST MUZIEKEVENEMENT KRALINGSE BOS ROTTERDAM

  1. Wat een stelletje azijnpissers in Kralingen.
    Dat muziekfeest is er al jaren.
    Durf een weddenschap aan te gaan dat de 15 meldingen van veelal dezelfde personen zijn die meerdere malen bellen, uiteraard telkens met een andere alias.
    Dat zijn van die landverraders dat als ze hun zin niet krijgen net zolang doorgaan tot ze hun zin wel krijgen. Volgend jaar bellen ze stadswachtjes en het jaar daarop de politie.
    Maar ook die nemen dat soort niet serieus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *