WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

HAVENDIJK SCHIEDAM-GORZEN MORGEN WEER OPEN

SCHIEDAM- Aannemer Van Ooijen zal morgenmiddag de werkzaamheden aan de Havendijk in Schiedam-Gorzen afronden. Naar verwachting kan de Havendijk in de loop van de middag weer open voor al het verkeer. De laatste werkzaamheden bestaan uit het asfalteren.

De camerahandhaving op de Havendijk blijft ook na de herinrichting. Het stadsbestuur heeft dat besloten. Met de definitieve camera’s blijft handhaving van het nachtelijk vrachtverkeerverbod mogelijk.

Op 4 mei werd de Havendijk afgesloten in verband met de herinrichting.

De afgelopen jaren was er veel verzet tegen de plannen met de Havendijk. Een groep buurtbewoners had bezwaar tegen het kappen van tweeëntwintig bomen op de dijk. Vorig jaar november hadden de actievoerders nog een 10-tal zorgpunten. Er is de toezegging gedaan dat de punten in de definitieve plannen zouden worden opgenomen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Eén gedachte over “HAVENDIJK SCHIEDAM-GORZEN MORGEN WEER OPEN

  1. Ik zie, ik zie, havendijk ter hoogte van de sluis waar eens een trap en een omslagpad was. Daar is het een modderpoelpad geworden. Het is een gemis blijkt. Een heel eind verderop is er pas gelegenheid om over te steken, het is uit veiligheid zo opgezet, maar zo wordt dat niet opgevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *