WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

HERFSTVAKANTIE IN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het hele jaar door wordt er bij De Vreemde Vogel op zondagmiddag geknutseld en kunnen kinderen gratis aansluiten bij de knutseldames. Maar in de vakantie is het Tuincafé iedere dag van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend en is er nog veel meer te doen op creatief vlak: workshop Cupcakes of maak een Vogelvoedertaart als lekkernij voor de vogels. Voor stoere jongens en stoere meiden is er de workshop ‘Vuur maken’. Met verschillende technieken, zoals met een magnesiumstick, wordt een vuurtje gemaakt, waar op lekkere broodjes worden gemaakt. Nog meer experimenteren doen kan bij het Lab waar te gekke trucjes leert zijn te leren.
Bottle Rockets _ De Vreemde Vogel 2
Ook leuk met het hele gezin: De Schatzoektocht. Rondom de Vreemde Vogel liggen verschillende schatten verborgen. Als je op zoek wilt naar deze schatten, kom dan de echte schatkaart halen en ga aan de hand van de coördinaten op zoek. Een spannende wandeling in het prachtige natuurgebied. Kortom: iedere dag hebben we wat leuks te doen.

Om zeker te zijn van een plaatsje bij de activiteit is het handig om van te voren aan te melden via info@devreemdevogel.nl. Alle activiteiten staan ook HIER.