WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

HILTON EN ANNEXUM SAMEN OM ROTTERDAMSE HOTELS TE VERNIEUWEN

ROTTERDAM- Hilton en Annexum gaan samenwerken om twee Rotterdamse hotels te vernieuwen. De hotels, die samen 480 kamers tellen, zijn onlangs door beleggingsbedrijf Annexum gekocht van Inntel Hotels. In 2024 zullen ze heropenen onder de merken Curio Collection by Hilton en DoubleTree by Hilton, die beide deel uitmaken van het wereldwijde hotelbedrijf Hilton. Tot die tijd blijven de hotels als Hilton affiliate hotels opereren.

De twee hotels hebben elk een eigen karakter en bieden verschillende ervaringen aan hun gasten. Het Mainport Hotel Rotterdam, Curio Collection by Hilton, is een bijzonder hotel dat deel uitmaakt van een verzameling van meer dan 140 unieke hotels op aantrekkelijke bestemmingen. Het hotel heeft een eigen verhaal en stijl en biedt een luxe verblijf aan de Maas. Het DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre is een comfortabel hotel dat deel uitmaakt van een netwerk van meer dan 660 hotels in 53 landen. Het hotel staat bekend om zijn warme ontvangst met een chocolate chip cookie en heeft diverse faciliteiten voor zowel zakelijke als recreatieve gasten.

Gasten die lid zijn van het loyaliteitsprogramma Hilton Honors kunnen bij beide hotels punten sparen voor gratis overnachtingen en andere voordelen. Hilton Honors is het bekroonde programma van Hilton, dat meer dan 7.300 hotels met 22 merken omvat. Hilton staat voor gastvrijheid, innovatie en kwaliteit in de hotelbranche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *