WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

HOOGBLOKLAND SCHRIKT VAN BRANDBARE VONDST IN VOORTUIN

HOOGBLOKLAND- Een onrustbarend voorval heeft de bewoners van een huis aan de Hoge Giessen in Hoogblokland (Alblasserwaard) opgeschrikt. In de vroege ochtenduren van 10 april troffen zij een glazen fles gevuld met brandbaar materiaal aan in hun voortuin. Dit incident werd verder verontrustend door een bekladding die op het hek van de woning was aangebracht.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de gebeurtenissen en roept getuigen op die meer kunnen vertellen over de situatie. De brandende fles, die gelukkig niet in de woning terechtkwam, en de bekladding moeten zijn geplaatst tussen dinsdagavond 23.30 uur en woensdagochtend 07.45 uur.

Er is een oproep gedaan aan omstanders die mogelijk iets gezien hebben of die over informatie beschikken die van belang kan zijn voor het onderzoek. De politie benadrukt het belang van deze getuigenissen en vraagt iedereen die meer weet contact op te nemen. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844. Voor diegenen die anoniem willen blijven, biedt Meld Misdaad Anoniem een alternatief via 0800-7000.

Het onderzoek is momenteel in volle gang, en de politie hoopt met de hulp van het publiek meer licht te kunnen werpen op deze verontrustende gebeurtenis.

Eén gedachte over “HOOGBLOKLAND SCHRIKT VAN BRANDBARE VONDST IN VOORTUIN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *