WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

IERSE FOLK IN MAASSLUIS

MAASSLUIS- De zes muzikanten van Harmony Glen reizen op zaterdag 18 oktober af naar Maassluis voor een optreden in Theater Koningshof. Verwacht veelstemmige zang, bijzondere instrumenten en spannende composities. Dit alles doorspekt met humor, passend decor en prachtige lichtbeelden en effecten, dat is het recept van Harmony Glen.

Sinds 2005 veroveren de muzikanten van Harmony Glen langzaam de wereld met hun vrolijke muziek en spetterende shows. De ‘feelgood folk’ is geïnspireerd op Iers-Keltische muziek met invloeden van andere stijlen. Harmony Glen werd in 2013 als eerste en enige Nederlandse band ooit geselecteerd voor de wereldkamioenschappen voor Ierse Folkbands, oftewel de Fleadh Ceoil.

The Cure for Anything is een wervelende muziektheatershow met uitzinnige Keltische feestvreugde maar ook mistige Ierse melancholie. Zit het even niet mee? Harmony Glen levert het medicijn zorgt met hun Irish Folk Extravaganza zeker voor een lach op uw gezicht.

Haal nu snel uw kaarten voor The Cure for Anything van Harmony Glen op zaterdag 18 oktober in theater Koningshof. De kaarten inclusief consumptie kosten €18,00. Koopt u uw kaarten vóór maandag 13 oktober, maakt u kans op een CD van Harmony Glen. Winnaars ontvangen hierover begin volgende week bericht.

Zaterdag 18 oktober om 20.30 uur kunt u de The Cure for Anything bijwonen in Theater Koningshof. Bestel uw kaarten à € 18,50 via
www.theaterkoningshof.nl of loop even langs bij de kassa’s van het theater (Uiverlaan 20), VVV Maassluis (Heldringstraat 101) of Mastersound (Noordvliet 29).