WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

INSCHRIJVEN VOOR CROSS TRIATHLON VLAARDINGEN

VLAARDINGEN – Zwemmen in de Vlaardingse Vaart gevolgd door mountainbiken en hardlopen in de Broekpolder. Dat zijn de drie basisingrediënten voor de Rook Groep Cross Triathlon die op zondag 29 juni aanstaande gaat plaatsvinden.

Het fietsparcours valt grotendeels samen met de mountainbike track die in de Broekpolder vorig jaar werd uitgezet en daarna voortdurend werd verbeterd. Een sportief parcours waarvoor enige ervaring en techniek wel vereist is gezien de aanwezigheid van scherpe (kuip)bochten, heuveltjes en bruggetjes.

Om 11.30 uur is de start  voor de 1/8e cross triathlon voor trio’s en individuele deelnemers. Om 12.20 uur start het Nederlands Kampioenschap K12+ cross duathlon en om 13.00 uur valt het startschot voor de 1/4e cross triathlon voor individuele deelnemers.

Start en finish is bij Sportcentrum Polderpoort, Watersportweg 11, 3138 HD Vlaardingen.

Inschrijven kan HIER tot twee dagen voor het evenement of als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Inschrijven op de dag van het evenement is NIET mogelijk.

Benieuwd hoe het fiets- en loopparcours erbij ligt? Op woensdagavond 25 juni om 19.00 uur wordt de route onder begeleiding verkend. Vertrek vanaf de Polderpoort, Watersportweg 11, 3138 HD  Vlaardingen. Aanmelding vooraf is niet nodig. Een helm is verplicht!

Meer weten? Klik HIER