WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

INTERCITYHOTEL NAAST BIOSCOOPCOMPLEX NOORDERWEG SCHIEDAM

SCHIEDAM- Een joint venture, een samenwerking van Necron Group AG en Bouwaccent Vastgoedontwikkeling, heeft een huurovereenkomst getekend met Deutsche Hospitality voor het nieuwe hotel op Schieveste, een gebied naast het bioscoopcomplex aan de Noorderweg in Schiedam. Het hotel zal een InterCityHotel-concept ‘Next Gen’ zijn, één van de hotelmerken van Deutsche Hospitality. Naar verwachting zal het hotel eind 2025 zijn deuren openen voor gasten.

Het gaat om 283 hotelkamers bij het Schiedamse InterCityHotel, die verdeeld zijn in twee categorieën: 261 standaard kamers en 22 extended stay rooms, die geschikt zijn voor gasten die langer willen verblijven. Het hotel zal ook verschillende faciliteiten aanbieden, zoals een restaurant, een bar, een fitnessruimte en vergaderzalen. Voor het hotel is een modern en comfortabel design ontworpen, dat past bij de stedelijke omgeving van Schieveste.

7 gedachten over “INTERCITYHOTEL NAAST BIOSCOOPCOMPLEX NOORDERWEG SCHIEDAM

  1. Ja tuurlijk. Nog maar een hotel erbij. Elke fatsoenlijke toerist ontwijkt SCHIJTdam maar ja, we zullen nog weer een hotelletje neerpleuren hoor!

  2. Waar gaat dit over, dcmr en caiway moeten wijken voor nog een hotel waar niemand wil verblijven. Goed beleid! Nog ff een vraag waar gaan die bedrijven onderdak vinden of is dit weer niet belangrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *