WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

INWONER (26) VLAARDINGEN-WEST DREIGT RIJBEWIJS TE VERLIEZEN

VLAARDINGEN- De 26-jarige Salahdin E., in het bezit van een Marokkaans paspoort en woonachtig in Vlaardingen-West, moet nu voor de politierechter verschijnen, omdat hij op 2 maart 2022 in Rotterdam is aangehouden. Hij wordt verdacht van het handelen in strijd met artikel 8 van de Wegenverkeerswet 1994. Als bestuurder van een personenauto heeft hij geen gevolg gegeven aan een bevel van een hulpofficier van justitie of een daartoe aangewezen ambtenaar van politie om zich aan een bloedonderzoek te onderwerpen. Ook heeft hij geen medewerking verleend aan dit onderzoek.

Deze feiten vallen onder de recidiveregeling voor ernstige verkeersdelicten (artikel 123b WVW1994). Bij een onherroepelijke veroordeling voor dit feit krijgt E. een eerste strafpunt op zijn rijbewijs. Bij een tweede strafpunt wordt E. zijn rijbewijs automatisch ongeldig verklaard en hij dit moet inleveren.

2 gedachten over “INWONER (26) VLAARDINGEN-WEST DREIGT RIJBEWIJS TE VERLIEZEN

  1. Vind het al heel bijzonder dat zo een gozer een rijbewijs heeft. En, ervanuit gaande dat hij gezien paspoort en naam een bloedproef moest ondergaan voor rijden met alcohol op,
    is het geen goede moslim. Maar wel trouw op vrijdag naar de moskee?
    In plaats van; altijd is Kortjakje ziek, kan het beter worden; altijd is Sahladin ziek……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *