WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

PERSONEEL BESCHOTEN CAFE ROTTERDAM VEEGT BEWIJS OP

ROTTERDAM- Het personeel van Café Ons Stekkie aan de Herenwaard in Rotterdam-IJsselmonde heeft na de beschieting van het pand zaterdagochtend, onbewust van het belang, sporen op de vloer aangeveegd en weggegooid in een afvalbak. De politie heeft de inhoud van de afvalbak gered en na een grondige analyse diverse gefragmenteerde munitie-onderdelen aangetroffen.

Deze vondst is van waarde voor het vervolgonderzoek. Eerder waren al hulzen meegenomen door de forensische opsporing, die nu samen met de nieuw gevonden fragmenten gebruikt kunnen worden om meer inzicht te krijgen in de gebeurtenissen.

Het is in dergelijke situaties van groot belang dat mogelijke bewijsstukken niet worden aangeraakt of verplaatst. Door het bewijsmateriaal ongemoeid te laten, kunnen forensische experts de sporen analyseren, wat belangrijk is voor het reconstrueren van de gebeurtenissen en het identificeren van de daders. Het aanraken of verplaatsen van bewijs kan leiden tot contaminatie of het verlies van informatie, waardoor het onderzoek kan worden belemmerd.

Heeft u iets gezien of gehoord van de beschieting rond 00.00 uur in de omgeving van de Herenwaard in Rotterdam of bent u in het bezit van camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Eén gedachte over “PERSONEEL BESCHOTEN CAFE ROTTERDAM VEEGT BEWIJS OP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *