WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

KOGELHULS GEVONDEN NA SCHOTEN OP STRAAT ROTTERDAM-WEST

ROTTERDAM- Er is welgeteld één  kogelhuls aangetroffen in de  Samuel Mullerstraat te Rotterdam-West, nadat bewoners maandagavond om 21.00 uur bij de politie meldden dat zou zijn geschoten.

Getuigen hebben verklaard dat er plotseling schoten werden gelost. Daarna sloegen verschillende personen op de vlucht en scheurden er twee auto’s weg uit de straat. De agenten die arriveerden, ontdekten de huls op de grond. Op basis van meerdere getuigenverklaringen, hebben zij besloten om een auto die verlaten was achtergebleven, mee te nemen voor onderzoek. Het is nog niet duidelijk of deze auto betrokken is bij het schietincident.

De politie heeft nog veel vragen over wat er zich precies heeft afgespeeld en wat de aanleiding was voor de schietpartij. Daarom roept de politie de hulp in van het publiek. Heeft u beelden van een deurbelcamera, of een andere bron? Heeft u een Tesla of een andere auto met een dashcam die maandagavond tussen 20.00 en 21.00 uur in de omgeving van de Samuel Mullerstraat geparkeerd stond? Dan verzoekt de politie u om contact op te nemen. U kunt bellen naar 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *