WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

LANGER IN CEL VOOR SCHOTEN IN METRO HOEK VAN HOLLAND

SCHIEDAM- Twee jonge mannen uit Schiedam, 20 en 21 jaar oud, zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris na hun arrestatie in verband met het schietincident in de metro van Hoek van Holland. De verdachten zullen nog 14 dagen langer vastzitten terwijl het onderzoek voortduurt.

Het incident vond plaats op zondagmiddag rond 17.15 uur in een volle metro bij de halte Hoek van Holland Haven. Het tweetal werd kort na het incident gearresteerd in de omgeving van de Stationsweg in de badplaats. Bij de arrestatie werd ook een vuurwapen aangetroffen, dat in beslag is genomen voor nader onderzoek.

Als gevolg van een ‘opstootje’ (voorafgaand aan de schoten) raakten twee mensen gewond: een 20-jarige man uit Vlaardingen en een 22-jarige man uit Den Haag. Beide slachtoffers zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De precieze aanleiding voor het schietincident is nog steeds onduidelijk, en de autoriteiten hebben een oproep gedaan aan getuigen om zich te melden en bij te dragen aan het lopende onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *