WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

‘LICHT GETINTEN BEDREIGEN GROEPJE 14-JARIGEN MAASSLUIS’

MAASSLUIS- Een groepje 14-jarige jongens is maandagavond in Maassluis bedreigd door enkele iets oudere licht getinte knullen. Dat bericht circuleert op de BuurtWhatsapp Maassluis.

Rond 20.30 uur werden op de hoek van de Westlandseweg met de Noorddijk de 14-jarigen verzocht hun spullen af te geven. Of hier gehoor aan is gegeven is niet bekend. Volgens betrokkenen bestond de groep dreigers uit vijf 15-16 jarigen. Allen licht getint, mogelijk van Marokkaanse afkomst.

Burgemeester Edo Haan (PvdA) heeft nog geen idee welke ‘jongeren’ eerder in Maassluis twee 12-jarigen op vergelijkbare manier hebben bedreigd. Het onderzoek naar die zaak loopt nog. Er zou nog geen zicht zijn op mogelijke verdachten.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

5 gedachten over “‘LICHT GETINTEN BEDREIGEN GROEPJE 14-JARIGEN MAASSLUIS’

  1. Wij als normale burgers kunnen hier niks aan doen het schelden op deze mensen heeft geen zin. Het gaat al een poosje zo. U Burgemeester met u staf kan dit wel, Gemeente is tenslotte een sataliet stad van Rotterdam daar hoef je niks vreemd over te doen . Neem U verantwoordelijkheid en grijp in ooit was Maassluis een plaats waar je graag wil wonen maar ik bedank voor de eer al ben ik er geboren.
    Ik wens u heel veel wijsheid en kracht om dit te doen om dit uit te roeien .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *