WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MAASSLUIS ZOEKT EIGENAREN VERWAARLOOSDE AUTO’S

MAASSLUIS- De gemeente Maassluis is op zoek naar de eigenaren van drie auto’s die al geruime tijd in de stad staan en in verwaarloosde toestand verkeren. Het gaat om een Renault Megane, een Volkswagen Polo en een Volkswagen Golf. Als de eigenaren zich niet vóór 9 juli 2024 melden, zal de gemeente actie ondernemen.

In de Burgemeester Zaneveldstraat, ter hoogte van 2 t/m 216, staat een beige Renault Megane met kenteken 71-LT-BX. Deze auto verkeert in rijtechnisch onvoldoende staat van onderhoud en is kennelijk verwaarloosd. De gemeente is van plan de auto te laten verwijderen. De rechtmatige eigenaar, of iemand die kan aantonen recht te hebben op de Renault Megane, wordt verzocht contact op te nemen met de gemeente via telefoonnummer 14010. De auto moet per direct worden verwijderd. Als zich vóór 9 juli 2024 geen rechthebbende heeft gemeld of de auto niet is verwijderd, zal de gemeente de auto afvoeren, tijdelijk opslaan en vervolgens vernietigen.

In dezelfde straat, ter hoogte van 2 t/m 216, staat een grijze Volkswagen Polo met kenteken 07-GX-JJ. Ook deze auto verkeert in rijtechnisch onvoldoende staat van onderhoud en is kennelijk verwaarloosd. De rechtmatige eigenaar, of iemand die kan aantonen recht te hebben op de Volkswagen Polo, wordt verzocht contact op te nemen met de gemeente via telefoonnummer 14010. De auto moet per direct worden verwijderd. Als zich vóór 9 juli 2024 geen rechthebbende heeft gemeld of de auto niet is verwijderd, zal de gemeente de auto afvoeren, tijdelijk opslaan en vervolgens vernietigen.

Op de Ververij, ter hoogte van nummer 85, staat een zwarte Volkswagen Golf met kenteken 1-XDL-56. Deze auto verkeert eveneens in rijtechnisch onvoldoende staat van onderhoud en is kennelijk verwaarloosd. De rechtmatige eigenaar, of iemand die kan aantonen recht te hebben op de Volkswagen Golf, wordt verzocht contact op te nemen met de gemeente via telefoonnummer 14010. De auto moet per direct worden verwijderd. Als zich vóór 9 juli 2024 geen rechthebbende heeft gemeld of de auto niet is verwijderd, zal de gemeente de auto afvoeren, tijdelijk opslaan en vervolgens vernietigen.

Eigenaren van deze auto’s worden dringend verzocht om actie te ondernemen om verdere maatregelen te voorkomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *