WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MAN UIT VLAARDINGEN OPGEPAKT BIJ DRUGSLAB

VLAARDINGEN- Vanmorgen heeft de politie een man uit Vlaardingen aangehouden bij de ontmanteling van een drugslab op de Overbuurtseweg in Bleiswijk. Naar aanleiding van binnengekomen informatie over de mogelijke aanwezigheid van een drugslab, deed de politie een inval in het huis in Bleiswijk. Hoewel er in de woning zelf geen drugslab werd aangetroffen, vond de politie in een garage achter het huis wel een operationeel drugslab.

De verdachte, die op dat moment in het lab aan het werk was, is direct in hechtenis genomen. Specialisten van de Landelijke Faciliteit Ontmantelen waren ter plaatse om het chemische proces veilig te beëindigen en de aanwezige materialen in beslag te nemen. Het onderzoek naar de aard van de drugs en de bijbehorende materialen is nog gaande.

De politie wijst op het belang van burgerparticipatie in de strijd tegen drugscriminaliteit. Vermoedens van drugslabs of opslaglocaties voor drugs kunnen gemeld worden via het telefoonnummer 0900 – 8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0900 – 7000. Uw waakzaamheid kan gevaarlijke situaties in uw buurt helpen voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *