WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MAN ZONDER RIJBEWIJS WEIGERT ALCOHOLCONTROLE VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De 26-jarige M.J.A.V. de W. heeft op alle mogelijke manieren geweigerd om mee te werken aan een alcoholcontrole in het verkeer, stelt justitie.

De man is op de Van Linden van de Heuvelsingel in Vlaardingen vorig jaar september aan de kant gezet met zijn auto door de politie. Daarop weigerde de verdachte om zijn buiten Nederland afgegeven rijbewijs te tonen, omdat het op dat moment al was ingevorderd en nog niet was teruggegeven.

Op het politiebureau zou De W. vervolgens geen gevolg hebben gegeven aan een bevel van een hulpofficier van justitie om mee te werken aan een bloedonderzoek.

De verdachte moet nu voor de rechter verschijnen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 gedachten over “MAN ZONDER RIJBEWIJS WEIGERT ALCOHOLCONTROLE VLAARDINGEN

 1. Wat moet je nou met zo een randfiguur?
  Rijbewijs innemen heeft geen zin, dit soort blijft ‘gewoon’ rijden.
  Boetes, betaald hij niet en beslag op uitkering is beperkt mogelijk. Taakstraf pleziert hem en de gevangenis kost maatschappij veel geld.
  De auto waarin hij rijd in beslag nemen en verkopen door domeinen is een oplossing.
  Als het een geleende auto is?
  Jammer moet je maar geen auto uitlenen aan dit soort figuren, zijn dezelfde die op een feestje trots vertellen dat zij vaak zonder rijbewijs maar wel bezopen gaan rijden.
  Verder zal er wel weer één of andere geitenwollen advocaat een mooi verhaaltje ophangen dat deze alcorijder wel bereid was om zijn rijbewijs te tonen, als deze het in bezit had. Dus het is de schuld van de politie, dat hij het niet kon tonen.

 2. Ik zou niet voor elke Nederlandse bestuurder dir naar Saba een rijbewijs vakantiereis heeft gemaakt, in het verleden, geen euro durven te geven. Waarschijnlijk ben ik dan blut.
  Die lui kunnen niet rijden, gingen niet voor niets naar Saba.

  En dat geldt ook voor rijbewijshouders uit het v.m. Oostblok, midden oosten, etc etc. In dat soort landen 3x om de kerk of moskee rijden, een paar dollar betalen en je krijgt een rijbewijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *