WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MAROKKAAN (29) MISHANDELT ANDERE BUITENLANDERS MAASSLUIS

MAASSLUIS- De Marokkaan OT. S. (29) heeft in Maassluis meerdere buitenlanders mishandeld en bedreigd, waaronder zijn vriendin.

Op 22 oktober werd een slachtoffer bedreigd door een vuurwapen te tonen en vervolgens door te laden en de woorden toe te voegen: ‘Ik herken jouw gezicht. Als ik jou nog een keer zie dan doe ik jou wat aan’, althans woorden van gelijke dreigende aard en strekking.

De vriendin van S. is opzettelijk zwaar lichamelijk letsel toegebracht door haar te schoppen waardoor zij viel, waarna S. de vrouw tegen haar hoofd heeft geschopt.

Een maand eerder hield weer een ander slachtoffer littekens in het gezicht over aan de mishandelingen door S. Ook dit slachtoffer werd tegen het hoofd geschopt, op 27 september en 16 oktober.

S. moet zich deze week voor de rechter verantwoorden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 gedachten over “MAROKKAAN (29) MISHANDELT ANDERE BUITENLANDERS MAASSLUIS

  1. Leeuw eet zebra, poes eet muis, slang eet konijn, krokodil eet vis. Het is geen nieuws hoor, het is de aard van het beessie.

  2. Duidelijk dat we allemaal van beesten afstammen.
    Alleen heeft de één het eerder door dan de ander, en past zich eerder aan de huidige normen, waarden en maatschappij aan.

  3. Helaas heb je ook jongeren Marokkanen mannen/vrouwen in Maassluis, die mensen intimideren, en niet alleen buitenlanders ook Nederlandse mensen zijn de dupe ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *