WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MOTORENDIEF (23) SCHIEDAM VERDWIJNT NA AANRIJDING

ROTTERDAM– Deze week verschijnt de 23-jarige H. H., geboren op Curaçao en woonachtig in Leiden, voor de politierechter in Rotterdam. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de diefstal van meerdere motorfietsen in Schiedam en het verlaten van de plaats van een verkeersongeluk in Rotterdam.

Volgens de tenlastelegging zou H. tussen 25 augustus en 13 september 2023 samen met anderen, of alleen, motorfietsen hebben gestolen die eigendom waren van Y. G. en H. G. De diefstallen vonden plaats in Schiedam en worden beschouwd als wederrechtelijke toe-eigening, een overtreding van artikel 310 en 311 van het Wetboek van Strafrecht.

Daarnaast wordt H. ervan beschuldigd dat hij op 25 augustus 2023 betrokken was bij een verkeersongeluk op het Dr. Wibautplein in Schiedam-Nieuwland, waarbij schade werd toegebracht aan R. R. Na het ongeluk zou hij de plaats van het incident hebben verlaten, wat in strijd is met artikel 7 van de Wegenverkeerswet 1994.

2 gedachten over “MOTORENDIEF (23) SCHIEDAM VERDWIJNT NA AANRIJDING

  1. Ja simpel voor dat soort.
    Als je iets niet kan betalen jat je het.
    Zal wel weer te maken hebben met het verre verleden. Wederrechtelijk iets tot zich nemen als genoegdoening, van de blankies. Zolang je maar niet hoeft te werken.

    1. Onder verwijzing naar de aangifte wegens racisme die is gedaan tegen Johan Derksen is het afwachten op de beslissing van het Openbaar Ministerie en rechtbank of Hof in het geval van een klacht ex art. 12 of ook tegen een aantal lieden die zich op dit medium bij herhaling schuldig maken aan exact het zelfde als nu Johan Derksen deed en dit medium daartoe welwillend een podium biedt, hetgeen ook strafbaar, althans verwijtbaar is.

      https://www.nu.nl/politiek/63088755/johan-derksen-denkt-dat-om-aangifte-tegen-hem-serieus-gaat-nemen.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *