WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

OOGSTMARKT VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De vrijwillige stadsboeren van Stadslandbouw Van Ruytenburch komen zaterdag 17 oktober heel vroeg hun bed uit om, speciaal voor u, onder andere boerenkool, prei en knolselderij te oogsten. Verser kan niet.

Vanaf 11.00 uur zijn die biologische groenten te koop tijdens de Oogstmarkt bij Landgoed Hoogstad (voorheen de Moermanboerderij) aan de Westlandseweg. Ook vindt u In de Van Ruytenburchkraam allerlei heerlijke inmaakproducten die de vrijwilligers de afgelopen maanden gemaakt hebben van producten van de Stadsakker, zoals jams & chutneys. Wilt u liever honing, een pompoen, vaste bloemenplanten of zaden van de bloementuin? Ook die zijn aanwezig in de Van Ruytenburchkraam voor een spotprijsje. Kortom de moeite waard om zaterdag 17 oktober even langs te fietsen bij de Oogstmarkt.

Deze Oogstmarkt wordt georganiseerd door de Werkgroep Behoud Hoogstad die zich inzet voor het behoud van het Landgoed Hoogstad met onder meer de unieke hoogstamboomgaard en de monumentale boerderij met de oude praktijk van wijle dokter Moerman aan de Westlandseweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *