WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

OPNIEUW AANGEHOUDEN VOOR MOORD KERKPLAATS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Een 25-jarige vrouw, die al eerder als verdachte werd aangemerkt in de moord op Jeffrey Macintosch, is opnieuw aangehouden. Op zaterdagavond 7 september 2013 werd Macintosch levenloos in een woning aan de Nieuwe Kerkplaats in Vlaardingen aangetroffen. Hij was door vuurwapengeweld om het leven gekomen.

Nieuwe informatie in het onderzoek leidde eind april tot de arrestatie van een 31-jarige man uit Vlaardingen en een 41-jarige plaatsgenoot. Beide mannen worden verdacht van het leveren van een vuurwapen dat gebruikt zou kunnen zijn om Jeffrey om het leven te brengen. Het tweetal is op vrije voeten gesteld, maar geldt nog wel als verdachte. Het moordwapen is ondanks meerdere uitgebreide zoektochten op verschillende locaties nog niet aangetroffen.

Al eerder werden in deze zaak een 31-jarige man en de destijds 24-jarige vrouw, beiden zonder vaste verblijfplaats, aangehouden. Dat gebeurde op 7 september. Zij waren op vrije voeten, maar bleven nog wel verdachte in deze zaak. De inmiddels 25-jarige vrouw werd woensdag 18 juni wederom aangehouden.

De politie vraagt iedereen die informatie over dit misdrijf heeft en deze nog niet met de politie heeft gedeeld, om dit alsnog te doen. Dit kan door contact op te nemen  met het rechercheteam Kerkplaats via telefoonnummer 0900-8844. Alle informatie die duidelijkheid over dit misdrijf kan geven, is welkom. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.