RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

OPNIEUW STANKKLACHTEN ROZENBURG

ROZENBURG- De inwoners van Rozenburg hebben opnieuw last van een onaangename geur in de lucht. De DCMR heeft sinds het begin van de avond bijna 70 meldingen ontvangen van stankoverlast in het gebied. Ook na 20.00 uur blijven de klachten binnenkomen. De milieudienst volgt de situatie op de voet en probeert de bron van de stank te achterhalen. Een medewerker van het Milieupiket van de DCMR is naar de locatie gegaan om onderzoek te doen.

Dit is niet de eerste keer dat Rozenburg te maken heeft met deze stankproblematiek. In de afgelopen maand waren er al vier keer eerder soortgelijke meldingen. Uit onderzoek van de DCMR bleek dat de geur afkomstig was van de vuilverbrandingsinstallatie bij de AVR in Rozenburg. De AVR verwerkt huishoudelijk en bedrijfsafval tot energie en grondstoffen. De DCMR heeft contact opgenomen met de AVR om te vragen naar de oorzaak van de geur en om maatregelen te treffen om herhaling te voorkomen.

5 reacties op “OPNIEUW STANKKLACHTEN ROZENBURG

 1. Ja hoor…….
  De nieuwe Peppie en Kokkie van Vlaardingen.
  Deze keer niet leuk.
  Wel zeer irritant en kunnen niet zonder elkaar. Praten mekaar enkel na verder geheel hersenloos. Één leeft nog in de tijd van zeilschepen en voc en op een ander moment 40 – 45.
  Leeft van een voc uitkering voor nazaten van voc personeel en een uitkering voor nsb nazaten.
  De ander heeft het idee dat hij zonder Herr Kreuger 88 Remi is en leeft als een kluizenaar en eet van toegeworpen restjes afval in parken en bossen.
  Kortom uit economisch en sociaal oogpunt voor de mensheid is van dit soort niets te verwachten.

 2. Een Mof en een Zwarte kronkel op deze site , nou dat gaat volgens mij niet goed komen ……………………Die Mof vergeet gewoon dat zijn eigen voorouders in Afrika en Papoea-Nieuw-Guinea hebben lopen plunderen …………..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *