WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

PADDENSTOELEN EXPEDITIE KINDEREN SCHIEDAM

paddenstoelen 1SCHIEDAM- Bij de nieuwe Natuurspeeltuin aan de Harreweg in Schiedam-Kethel  wordt komende herfstvakantie een paddenstoelen expeditie georganiseerd voor kinderen. De expeditie gaat naar de polder, dus zet je laarzen maar klaar en kom buiten spelen.

Er groeit van alles in de polders en weilanden. Welke paddenstoelen zijn eetbaar en wat is er met de rest aan de hand? Er is veel te doen. Ravotten en klauteren op de nieuwe speelpolder, aan een touw over een sloot slingeren, zelf brood roosteren aan een stokje… Je gaat een vuurtje stoken en buiten pannenkoeken bakken. De speelpolder is omgeven door weilanden en sloten. In de verte ligt Delft.

paddenstoelen 2Tramlijn 21 brengt je zo naar de natuur. Je stapt uit en loopt een paar minuutjes tot de natuurspeeltuin bij Natuur- en Milieu Educatief Centrum Schiedam op de Harreweg 10. Je mag hier naar het toilet en er is kraanwater. Hier vandaan loop je het Ontdekpad langs de Harreweg. Spannende opdrachten en grappige taken leiden je steeds verder de stad uit de polder in. Op de spiksplinternieuwe speelpolder zijn er allemaal spelactiviteiten en krijg je een verse pannenkoek.

Er is geen horeca en geen wifi, neem dus zelf een appeltje mee en een flesje water. Kaplaarzen zijn handig! Kosten: 7,50 – boek via eventbrite en 3  euro met de Rotterdampas.

Meer weten? Klik HIER.

Eén gedachte over “PADDENSTOELEN EXPEDITIE KINDEREN SCHIEDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *