WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

PLEEGOUDERS IN VLAARDINGEN OPGEPAKT VOOR POGING DOODSLAG

VLAARDINGEN- Een 37-jarige man en vrouw uit Vlaardingen zijn vanmorgen gearresteerd op verdenking van poging tot doodslag en zware mishandeling van hun pleegdochter. Het meisje, slechts 10 jaar oud, ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis na met ernstig letsel te zijn opgenomen. Zij is er nog altijd zeer slecht aan toe, zegt de politie.

Het onderzoek, geleid door een Team Grootschalige Opsporing, is vorige week dinsdag gestart na twijfels over de oorsprong van het letsel van het kind dat de nacht daarvoor in het ziekenhuis is opgenomen. De recherche heeft uitgebreid forensisch onderzoek gedaan in de woning en buurt, camerabeelden bekeken en getuigen gesproken. Deze inspanningen hebben geleid tot de arrestatie van de pleegouders.

Twee andere kinderen uit het huis zijn elders ondergebracht. Vanwege het lopende onderzoek en de privacy van de betrokken kinderen, blijft de informatievoorziening beperkt.

Heeft u informatie die kan bijdragen aan dit onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *