WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

PLEEGOUDERS MEISJE (10) VLAARDINGEN BLIJVEN IN CEL

VLAARDINGEN- De pleegouders van het 10-jarig zwaargewond meisje uit Vlaardingen blijven nog zeker twee weken in hechtenis. Dit heeft de rechter-commissaris besloten na nieuwe verdenkingen van het Openbaar Ministerie. Naast poging tot doodslag en zware mishandeling, worden de pleegouders nu ook verdacht van vrijheidsberoving en het in hulpeloze toestand brengen van het kind.

Het meisje, dat nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt, werd maandag- op dinsdagnacht met ernstige verwondingen opgenomen. De politie startte een onderzoek na twijfels over de oorzaak van haar letsel.

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is donderdag ingezet om de zaak te onderzoeken. Er is forensisch onderzoek verricht in de woning en buurtonderzoek gedaan. De resultaten van dit onderzoek leidden tot de arrestatie van de 37-jarige man en vrouw.

De politie en het Openbaar Ministerie werken intensief samen om de gebeurtenissen te ontrafelen. Twee andere kinderen die in de woning verbleven zijn elders ondergebracht.

Bent u in het bezit van informatie die kan bijdragen aan het onderzoek, neem dan contact op via 0900-8844, het tipformulier of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *