WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

POEZEN BIJ GROFVUIL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Een poes met vier kittens is afgelopen weekend gedumpt bij het grofvuil in de Gijsbrecht van Amstelstraat in Vlaardingen-West. De dieren zaten in een met tape afgesloten kattenbak. Medewerkers van het dierenasiel Nieuwe Waterweg in Vlaardingen hebben zich ontfermt over de katten.

Bij de dierenopvang spreekt met schande van de dumpactie. Op facebook laat men weten: ‘We hebben jullie poes gevonden hoor, dus maak je daar maar geen zorgen over. Met haar 4 kittens is ook alles goed hoor. Slim om ze in een dichte kattenbak te stoppen, dan leren de kittens meteen goed zindelijk te worden. Ook briljant om ze bij een koelkast buiten op de stoep te zetten. Alleen stom van ons, we zijn vergeten te kijken of het kattenvoer daar in stond, dat hebben jullie vast gedaan. Dom, dom, dom van ons. Hopelijk heeft iemand jullie toch uit kunnen zwaaien daar in de Gijsbrecht van Amstelstraat in Vlaardingen, anders is het ook zo sneu. Ga je op vakantie en niemand die je gedag zegt’.

4 gedachten over “POEZEN BIJ GROFVUIL VLAARDINGEN

  1. Moet te achterhalen zijn wie die aso is die dit heeft gedaan buren misschien iets gezien irado misschien ophalen van grofvuil dit is echt zo triest hopelijk komen cd e bij een betere liefdevol baasje ?

  2. Hoe verzin je zoiets. Schrijnend om te lezen temeer omdat ik vandaag twee berichten las op fb van mensen die hun huisdier hebben moeten laten inslapen. En dan dit: een moederpoes met vier kittens gewoon gedumpt.

  3. Hoop dat ze eigenaren achterhalen peperige rekening geven zodat zij de eerste 10 jaar vakantie kunnen vergeten .
    Misselijk mensen bestaan er toch ,wil je op vakantie breng je katten dan ergens onder of Nog beter na deze actie begin er nooit meer aan bah bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *