WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

POLITIE LOST WAARSCHUWINGSSCHOT BIJ ROTTERDAM-AHOY

ROTTERDAM- De politie heeft in Rotterdam-Zuid een schot in de lucht gelost om een verdachte aan te houden bij een demonstratie voor het sportpaleis Ahoy. De politie kreeg een melding dat er iemand in een groepje toeschouwers een vuurwapen bij zich zou hebben. Toen de politie poolshoogte kwam nemen, ging een jongeman er vandoor. Hij negeerde de bevelen van agenten om te stoppen. Daarom loste de politie een waarschuwingsschot om hem te dwingen stil te staan. Bij zijn aanhouding bleek hij geen vuurwapen te hebben.

Op het plein voor Ahoy vindt een demonstratie plaat voor de terreurorganisatie Hamas, waar tegelijkertijd een wapenbeurs wordt gehouden.

Het is onverstandig om de aanwijzingen van de politie niet op te volgen, omdat dit gevaarlijk kan zijn voor uzelf en anderen. De politie heeft het recht om geweld te gebruiken als dat nodig is om de openbare orde en veiligheid te handhaven. Als u wegrent of u verzet zich tegen de politie, kunt u de situatie escaleren en de politie dwingen om harder op te treden. Dit kan leiden tot verwondingen, arrestaties of zelfs erger. Bovendien kunt u een boete of een strafblad krijgen als u de politie niet gehoorzaamt. Het is daarom beter om mee te werken met de politie en uw rechten en plichten te kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *