WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

POLITIE VINDT DODE (61) IN HUIS ROTTERDAM-IJSSELMONDE

ROTTERDAM- De politie heeft vanmiddag aan de Kromme Hagen in Rotterdam-IJsselmonde het het levenloze lichaam aangetroffen van een 61-jarige man die in het huis woonde. De doodsoorzaak is nog onbekend, maar de politie sluit niet uit dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Een arts van de Forensische Artsen Rotterdam Rijnmond (FARR) heeft ter plaatse een eerste onderzoek verricht, maar kon geen uitsluitsel geven over de toedracht. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de omstandigheden rondom de dood van de man.

De FARR is een gespecialiseerde organisatie die diensten levert op het gebied van forensische geneeskunde, zoals medische arrestantenzorg, lijkschouw, letselbeoordeling, afname van lichaamsmateriaal, en zedenonderzoek. De artsen werken samen met de politie, het Openbaar Ministerie, het Centrum Seksueel Geweld, en andere instanties die betrokken zijn bij het strafrecht. De organisatie is opgericht in 2002 en is werkzaam in de politieregio’s Rotterdam en Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *