WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

RIJK BETAALT MEE AAN NIEUWBOUW MUSEUMKWARTIER VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen heeft van het Rijk 600.000 euro gekregen voor de versnelling van de woningbouw in de Rivierzone. Daarmee is de aanvraag gehonoreerd voor het project Nieuwbouw Museumkwartier. Het is de bedoeling dat de eerste paal voor de nieuwbouw Museumkwartier in 2024 wordt geslagen.

Het project Nieuwbouw Museumkwartier is een onderdeel van de grotere gebiedsontwikkeling Rivierzone Vlaardingen, die de verbinding van de stad met de Nieuwe Waterweg wil herstellen en versterken. Het project omvat de bouw van nieuwe woningen en appartementen op de binnenterreinen, die grenzen aan de historische panden aan de Westerhavenkade. Deze panden worden gerenoveerd en krijgen een nieuwe functie.

Het project Nieuwbouw Museumkwartier levert een ‘aantrekkelijker en levendiger gebied op’, denken ze op het stadskantoor.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *