WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ROEP OM OPENBARE WC’S MAASSLUIS HOUDT AAN

MAASSLUIS- Het wordt tijd voor minimaal drie openbare sanitaire voorzieningen in Maassluis. Daarvoor pleit een briefschrijver bij het gemeentebestuur van Maassluis. De gemeente Maassluis heeft, met uitzondering van het winkelcentrum Koningshoek, geen enkel hygiënisch openbaar toilet, stelt de briefschrijver. Geschikte locaties zijn volgens de briefschrijver: Het Marelplein naast de pinlocatie van de Rabobank, de Jokweg naast het oude rioolgemaal en bij winkelcentrum Palet op het parkeerterrein achter AH.

De seniorenpartij VSP vraagt al jaren om een openbare toiletvoorziening in het stadshart van Maassluis, maar ontvangt afwijzing op afwijzing. In de binnenstad zijn voldoende en diverse sanitaire voorzieningen voorhanden, reageerde het vorige gemeentebestuur richting de VSP. Het gaat daarbij om wc’s bij horecagelegenheden en sommige winkels. Daarnaast is inmiddels voor 70.000 euro een wc-blok aangelegd in de Groote kerk.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *