WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SCHIEDAM PROMS NOG NIET UITVERKOCHT

SCHIEDAM- Op vrijdag 9 en zaterdag 10 mei is er weer een nieuwe editie van Schiedams grootste muziekevenement, Schiedam Proms. Een groot orkest met koor, solisten en showballet toveren de Margriethal aan de Damlaan om tot een grote music-hall en laten het publiek genieten van een muzikale show met een en al bekende evergreens, popsongs, jazz, musical en klassieke meezingers.

Solisten als Robbert Besselaar,  Marjolein Kloet, Anne-Fleur van den Bergen Esther Groenenberg zingen songs en grootse hits en ook zangerRoy van den Akker, al een aantal jaren verbonden aan Schiedam Proms enbekend van de groep LA The Voices, zal van zich laten horen. Aanvang 20.30 uur. Zaal open 19.30 uur.

De eerste kaart werd uitgereikt aan burgemeester Cor Lamers. Van de overige kaarten zijn er nog enkele OLYMPUS DIGITAL CAMERAverkrijgbaar bij de Schiedamse boekhandels Post Scriptum (Hof van Spaland) en Van Leeuwen (Broersvest), bij de leden van het orkest van St.Radboud en het Promskoor Schiedam én via de website. KLIK HIER