WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SCHIEDAMSE VLIEGERS NAAR ROTTERDAM

SCHIEDAM- Het Schiedamse Vliegerbedrijf De Paddestoel is op Wereldvrede Vliegerdag, zondag 12 oktober, aanwezig op het Dakpark aan de Vierhavenstraat in Rotterdam-West. Jong en oud zijn vanaf 13.00 uur welkom. Er worden allerlei bijzondere vliegers geshowd. En voor 2 euro ontwerp en bouwt u uw eigen vlieger. Geen geduld hiervoor? Voor 12 euro kan u een vlieger kopen en meteen de wind uitdagen. Of neem uw eigen vlieger mee.
vlieger 5
Tijdens Wereldvrede Vliegerdag worden er wereldwijd vliegers opgelaten voor de vrede op aarde. Mensen worden hierdoor bewust gemaakt van de bijdrage van de vlieger aan de cultuur, geschiedenis, kunsten en wetenschappen. De vlieger is een internationaal symbool en samen vliegeren verbindt mensen en geeft plezier. Een wens voor vrede, iets wat de wereld op dit moment wel kan gebruiken, dus: kom vliegeren!!

Door de ligging bovenop de Bigshops aan de Vierhavenstraat is het Dakpark een ideale plek om te vliegeren. Er is een grote speelweide en wind is gegarandeerd. Wereldvrede Vliegerdag is onderdeel van het activiteitenprogramma van Stichting Dakpark.
vlieger 1
Meer informatie over de activiteiten van Stichting Dakpark Rotterdam? Klik HIER.