WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SCHOTEN OP COOLSINGEL NABIJ POLITIEBUREAU ROTTERDAM

ROTTERDAM- Op de Coolsingel in het centrum van Rotterdam zou rond middernacht zijn geschoten. Een grote groep ‘jongeren’ zou betrokken zijn geweest bij een ruzie, vlak voor middernacht. De ruzie vond plaats op straat, voor de deur van een horecagelegenheid op de hoek van het Doelwater. Volgens getuigen zou er ook een schot zijn gelost tijdens het conflict. Voor zover bekend raakte niemand gewond door het incident.

De politie werd snel op de hoogte gebracht en kwam ter plaatse. De agenten zagen hoe de jongeren wegvluchtten van de Coolsingel in de richting van het Hofplein. Ze konden geen vuurwapen waarnemen bij de vluchtende jongeren. De politie heeft een aantal van hen staande gehouden en gecontroleerd, maar vond geen wapen bij hen.

De politie onderzoekt de zaak verder en vraagt om de medewerking van het publiek. Als u iets gezien of gehoord heeft, of als u beelden heeft gemaakt van de ruzie, neem dan alstublieft contact op met de politie via het nummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *