WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

START WERKCENTRUM RIJNMOND OP TWEE LOCATIES IN ROTTERDAM

ROTTERDAM- Het Werkcentrum Rijnmond gaat morgen op twee locaties in Rotterdam starten. Het zou gaan om een uniek initiatief van twintig partners uit de regio Rijnmond, zo laat de gemeente Rotterdam weten. Het werkcentrum onderscheidt zich door een integrale aanpak van alle vragen op het gebied van werk en inkomen. Of het nu gaat om een werkgever die advies nodig heeft over personeelszaken, subsidies of schuldhulpverlening, of om een werknemer die zich wil ontwikkelen en een nieuwe baan zoekt. Het werkcentrum biedt altijd een passende oplossing.

In Werkcentrum Rijnmond zijn alle relevante partijen vertegenwoordigd, zoals het UWV, de gemeenten in de regio Rijnmond, werkgevers- en werknemersorganisaties, uitzendbranche, onderwijsinstellingen, vakbonden, opleidingsinstellingen, WerkgeversServicepunt Rijnmond en Beroepsonderwijs Bedijfsleven. Deze partijen zetten hun eigen dienstverlening in voor het gezamenlijke doel van het werkcentrum.

Per 8 december zijn er twee locaties van Werkcentrum Rijnmond in Rotterdam geopend: in winkelcentrum Zuidplein en in de Centrale Bibliotheek. U kunt er zonder afspraak binnenlopen van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Er staat altijd iemand voor u klaar. In 2024 komen er nog meer locaties in de regio bij, zodat u altijd dichtbij hulp en advies kan vinden.

Werkgevers kunnen ook bij Werkcentrum Rijnmond terecht met hun vragen. Ondernemers hebben te maken met grote uitdagingen op het gebied van inflatie, energietransitie en personeelstekorten. Medewerkers van het Werkcentrum denken met hen mee over personeelswerving en -planning, subsidies of andere (financiële) ondersteuning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *