WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

STARTSEIN VERKOOP RUYTENBURCH VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Woensdagavond heeft projectontwikkelaar Heijmans in de oude brandweerkazerne aan de Hoflaan in Vlaardingen het startsein gegeven voor de verkoop van de nieuw te bouwen woningen op De Buitenplaats Van Ruytenburch. Onder grote belangstelling werd het nieuwe woningaanbod gepresenteerd. In totaal omvat het plan zes woningtypes, waarvan er nu vier in de verkoop zijn gegaan. Dit zijn eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en kavels. Tijdens de ‘start verkoopbijeenkomst’ hebben al ruim 100 belangstellenden zich voor deze woningen gemeld en kunnen de reserveringsovereenkomsten binnenkort worden ondertekend.
DSC00013
Ruim voor de starttijd stonden de eerste belangstellenden al voor de deur. De bezoekers ontvingen meer informatie over het verkooptraject, maakten op informele wijze kennis met de architecten, projectontwikkelaars en makelaar, en konden uiteraard zien hoe hun eventuele nieuwe woning er concreet uit gaat zien. Vooral voor de eengezinswoningen bleek veel belangstelling.
Geïnteresseerden die de bijeenkomst niet hebben kunnen bijwonen, kunnen voor meer informatie en een informatiemap/inschrijfformulier terecht bij De Witte Garantiemakelaars of De Hypotheker Vlaardingen. Ook is te informatie te downloaden via de website www.vanruytenburch.nl.

Naar verwachting zal de eerste paal rondom de jaarwisseling worden geslagen. Later dit jaar gaan ook de geplande appartementen en patiowoningen in de verkoop.