WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

TRIO UIT SCHIEDAM EN ROTTERDAM OVERVALT SUPERMARKT ROOSENDAAL

SCHIEDAM- De politie heeft drie verdachten aangehouden voor een gewapende overval op een supermarkt in Roosendaal. Het gaat om een 27-jarige man en een 14-jarige jongen uit Schiedam, en een 28-jarige man uit Rotterdam. Zij worden ervan verdacht op woensdagmiddag 15 november de winkel aan de Rucphensebaan te hebben overvallen met een vuurwapen. Een vierde verdachte is nog voortvluchtig.

De overval vond plaats rond 16.00 uur. De daders bedreigden het personeel en eisten geld. Daarna gingen ze er vandoor in een auto. De politie werd gealarmeerd en zette de achtervolging in. Met behulp van diverse politie-eenheden en de politiehelikopter werd de auto getraceerd. Deze werd tot stoppen gedwongen in de omgeving van de Vioolstraat in Etten-Leur. De politie schoot daarbij enkele waarschuwingsschoten af. Drie mannen werden uit de auto gehaald en aangehouden. Een vierde man wist te ontsnappen en is nog steeds spoorloos. De politie heeft een Burgernetbericht verspreid met een signalement van de man.

In de auto trof de politie een vuurwapen aan, dat vermoedelijk is gebruikt bij de overval. Het vuurwapen en de auto zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. De overvallers hebben geen buit gemaakt. Bij de overval en de arrestatie raakte niemand gewond. De politie doet nog onderzoek naar de betrokkenheid en de identiteit van de verdachten.

Eén gedachte over “TRIO UIT SCHIEDAM EN ROTTERDAM OVERVALT SUPERMARKT ROOSENDAAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *