WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VLAARDINGSE VRIJWILLIGERS KRIJGEN CADEAUS

VLAARDINGEN- Ook dit jaar is de actie ‘Vlaardingen Bedankt’ als bedankje en waardering voor vrijwilligers.

Om uw cadeau aan te vragen, gaat u vanaf 7 december naar www.vlaardingenbedankt.nl. Daar ziet u een overzicht van de verschillende cadeaus die beschikbaar zijn. Deze cadeaus zijn afkomstig van lokale ondernemers die graag hun steentje bijdragen aan het vrijwilligerswerk in Vlaardingen. U kunt op de afbeelding van het cadeau klikken om het beter te bekijken. Als u een cadeau heeft gekozen dat u leuk vindt, kunt u uw keuze bevestigen. U moet dan wel ingelogd zijn op uw account van ‘MijnKLiK’.
Na het plaatsen van uw bestelling, krijgt u een e-mail met een bevestiging. In deze e-mail staat een QR-code die u moet laten zien aan de winkelier waar u uw cadeau kunt ophalen. De winkelier scant uw QR-code en geeft u vervolgens uw cadeau. Zo simpel is het.

Let op: de actie ‘Vlaardingen Bedankt’ loopt tot en met 17 december 2023. Na deze datum kunt u geen cadeau meer aanvragen. Wees er dus snel bij.

3 gedachten over “VLAARDINGSE VRIJWILLIGERS KRIJGEN CADEAUS

  1. Het wordt nog erger.
   Binnenkort staan er vrijwilligers aan het bed van je (groot)ouders als de plannen van de Frankelandgroep doorgaan.
   Nieuw personeel wordt niet vervangen door vast personeel en zzp’ers worden niet meer ingehuurd. Als vervanging willen ze vrijwilligers laten werken op de afdelingen.
   Vele huidige vrijwilligers kunnen gelijk doorstromen naar een kamer binnen de Frankelandgroep, gezien hun leeftijd en beperkingen.
   En de jongeren die vrijwilligerswerk doen stoppen ermee. Nu komen ze onder werk uit door vrijwilligerswerk te doen. Maar aan het bed moet je echt werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *