WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VECHTERSBAAS (30) SCHIEDAM LANGER IN VOORARREST

SCHIEDAM- De rechter-commissaris heeft vandaag besloten dat de 30-jarige verdachte uit Schiedam, die betrokken is bij een vechtpartij op de Coolsingel in Rotterdam, nog 14 dagen langer vast blijft zitten. Het onderzoek naar de gebeurtenissen die zich afspeelden in de nacht van vrijdag 1 maart, loopt nog.

Die bewuste nacht, iets na middernacht, bezocht een groep mannen de McDonald’s op de Coolsingel om een feestje te vieren. Een van de mannen was verkleed, wat agressie opwekte bij een andere groep aanwezigen. Dit escaleerde in een vechtpartij waarbij meerdere mannen uit de feestgroep werden mishandeld en uitgescholden.

De politie startte direct een onderzoek, maar dat leidde in eerste instantie niet tot het aanhouden van daders. Na het tonen van beelden in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond, kwam de zaak in een stroomversnelling. Meerdere getuigen herkenden een van de mannen, wat leidde tot de arrestatie van een 30-jarige man uit Schiedam op donderdagavond. Hij wordt verdacht van openlijke geweldpleging.

Het onderzoeksteam zet het onderzoek voort en staat open voor tips van het publiek. Wie informatie heeft, kan bellen naar 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *