WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VERDACHTE (26) DODELIJK GEWELD MAASSLUIS BLIJFT IN CEL

MAASSLUIS- De 26-jarige man uit Geldrop, die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van de 42-jarige man uit Maassluis, blijft twee weken langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris vandaag bepaald.

Een 42-jarige man uit Maassluis is op 18 maart bij een geweldsincident aan de Fenacoliuslaan in Maassluis het leven gekomen. Rond 02.30 uur kreeg de politie een melding dat een steekpartij zou hebben plaatsgevonden aan de Fenacoliuslaan . Dat bleek niet zo te zijn. Wel was sprake van een geweldsincident tussen twee mannen, onder wie het slachtoffer. Mogelijk was sprake van een vechtpartij. Het slachtoffer raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij in de loop van de nacht overleed. De dader was toen al gevlucht. Hij heeft zich uiteindelijk gemeld bij een politiebureau in Eindhoven.

De politie doet met klem een beroep op getuigen. Ook beelden van voor, tijdens en na het incident zijn bijzonder welkom. Wie de politie kan helpen in het onderzoek wordt gevraagd te bellen om die informatie te geven en/of beelden te delen. Dat kan via 0900-8844 en anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *