WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VICTORIA’04-HVC’10

VLAARDINGEN- Het de laatste tijd door vele afwezigen geplaagde Victoria’04 (blessures, schorsingen, etc.) kon eindelijk enkele vaste basiskrachten opstellen in de als lastig ingeschatte wedstrijd tegen een sterk ingeschat HVC’10. Vanaf de aftrap ontspon zich een gelijk opgaande wedstrijd. HVC’10 speelde geroutineerd de bal rond en zocht waar mogelijk de aanval. Victoria’04 hield de defensie gesloten en loerde naar de mogelijkheid om het doel van HVC’10 op te zoeken in de omschakeling. Het spel golfde over en weer, maar echte doelrijpe kansen deden zich niet voor. Vaak liepen de aanvallende impulsen zich vast rond het zestienmetergebied aan beide kanten.

Kort na de rust opende Victoria’04 enigszins verrassend vrij snel de score. Een aanval over vele schijven over de linkerflank bezorgde de bal bij Nailey Girigorie, die zijn directe tegenstander op snelheid klopte en de bal loepzuiver breed legde op Rilgilio Ramsubagh. Het presentje werd vakkundig uitgepakt: 1-0. Victoria’04 wist de voorsprong lang vast te houden. HVC’10 trachtte het initiatief naar zich toe te trekken, doch diende alert te blijven op de dadendrang bij de gastheren. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Victoria04 steeds meer vat op het aangeslagen spelende HVC’10. De Vlaardingse formatie kreeg steeds meer ruimte om aanvallen op te zetten en profiteerde daarvan na ruim een uur spelen. Bij een doelgerichte actie kreeg Roy Meerten in twee instanties de kans om te scoren bij een scrimmage voor het doel van HVC’10. Zijn tweede poging sloeg in als een bom: 2-0. In de resterende tijd legde Victoria’04 het accent op het behouden van de voorsprong. Keer op keer liep HVC’10 zich vast in de achterhoede van Victoria’04, dat de verdienstelijke overwinning niet meer uit handen gaf.

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Michael Blok, Oscar Knecht, Lars de Visser (Jamayro Teixeira), Robbin Winsveen (15: Remco van der Laan), Nick Rutten (Wesley van Doorn), Roy Meerten, Jur de Visser, Nailey Girigorie (Owen Passon), Rilgilio Ramsubagh, Lars Kortleven (Jelle Blankestijn).

Eindstand: 2-0 (bij rust 0-0).

Doelpunten Victoria’04: Rilgilio Ramsubagh (1-0) en Roy Meerten (2-0).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *