WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VIERDE AANHOUDING NA DODELIJKE MISHANDELING ROTTERDAM-IJSSELMONDE

ROTTERDAM- Een team van rechercheurs dat de dood van een 71-jarige man op de Molièreweg in Rotterdam onderzoekt, heeft nog een verdachte gearresteerd. Het gaat om een 57-jarige man uit Rotterdam die ervan wordt beschuldigd deel te hebben genomen aan de mishandeling van de 71-jarige man, die daardoor om het leven kwam.

De politie had eerder al twee andere verdachten opgepakt op 6 november, maar het onderzoek was daarmee nog niet afgerond. Het onderzoeksteam, dat onder leiding staat van het Openbaar Ministerie, kon dankzij vervolgonderzoek een vierde verdachte in de kraag vatten.

De fatale mishandeling gebeurde op woensdagavond 27 september rond 20.45 uur op de Molièreweg in Rotterdam. Het 71-jarige slachtoffer liep ernstige verwondingen op door de aanval van meerdere personen, die hem ook met een mes verwondden. Zijn hond raakte eveneens gewond bij het incident. Diezelfde avond kon de politie al een 53-jarige inwoner van Rotterdam aanhouden als verdachte. Er werd meteen een groot onderzoek opgestart naar de toedracht en de daders van de mishandeling. De zaak kreeg veel aandacht in de media, onder andere in Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht. In de omgeving van de Molièreweg voerden rechercheurs gesprekken met de vele getuigen die het incident hadden gezien of gehoord, en bekeken zij camerabeelden die mogelijk iets konden onthullen.

De vier verdachten die in het onderzoek zijn aangehouden, zitten allemaal in voorlopige hechtenis. Het gaat om drie inwoners van Rotterdam van 53, 56 en 57 jaar oud, en een 35-jarige man uit Den Haag.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *