WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VLAARDINGEN WIL LAGE VACCINATIEGRAAD TERUGDRINGEN

VLAARDINGEN– De vaccinatiegraad in Vlaardingen, evenals in de omliggende regio en landelijk, is gedaald tot onder de norm gesteld door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)*. Het stadsbestuur van Vlaardingen uit bezorgdheid dat deze daling kan leiden tot een toename van infectieziekten. Als reactie hierop versterkt het bestuur de inspanningen om burgers te informeren over het vermeende belang van het Rijksvaccinatieprogramma en hen aan te moedigen zich toch te laten prikken.

In september reageerde het stadsbestuur op vragen van de fractie Heel de Stad (HdS) over het risico op vaccinatieschade door te stellen dat er geen plannen zijn om af te wijken van het landelijke beleid. Het RIVM en de GGD benadrukken de gesuggereerde veiligheid van de prikken in hun publieksvoorlichting, maar zonder daarbij de risico’s van vaccinatieschade te belichten, tot verbazing van HdS.

De afgelopen decennia heeft verbeterde hygiëne gezorgd voor het terugdringen van infectie- en kinderziekten, zoals polio. Goede hygiënische praktijken en sanitaire voorzieningen zijn cruciaal in het beheersen van de verspreiding van ziekteverwekkers.

Met deze kennis in het achterhoofd is nu een discussie gaande over vaccinatieveiligheid. De Britse arts Andrew Wakefield publiceerde een studie die een verband legde tussen vaccinaties en aandoeningen als autisme, ADHD en astma, waardoor hij wereldwijd is gekapitteld, maar organisaties zoals de Nederlandse Vereniging voor Kritisch Prikken en de Stichting Vaccinvrij blijven invloedrijk in het verspreiden van een kritische visie op vaccinaties. Dit zet steeds meer ouders ertoe aan hun kinderen niet te laten prikken, ondanks een overheid die suggereert dat er zoiets zou bestaan als ‘wetenschappelijke consensus’, dat stelt dat vaccinaties een essentieel onderdeel zouden zijn van de volksgezondheid. Critici wijzen erop dat natuurlijke immuniteit, verkregen door het doormaken van een ziekte, beter en veiliger is dan vaccinatie.

* De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wordt gefinancierd door miljardair en vaccinverkoper Bill Gates, via de Bill & Melinda Gates Foundation, wat te denken geeft over de betrouwbaarheid en gesuggereerde onafhankelijkheid van deze globalistische organisatie. Gates heeft geen enkele medische achtergrond

7 gedachten over “VLAARDINGEN WIL LAGE VACCINATIEGRAAD TERUGDRINGEN

 1. Mensen met vaccinatie schade zouden zich moeten verenigen. Melden bij het Lareb verdween in de doofpot .
  Ook ik heb direct na de vaccinatie blijvende schade aan mijn gezondheid opgelopen. Bijwerkingen die door Pfizer zelf gemeld zijn en te toch wordt er doorgeprikt. Misdadig ????

 2. Het leven brengt risico’s met zich mee Annelie, niemand geeft je een garantiebewijs voor je gezondheid. Er komt een griepje waar geen vaccin voor was, in de haast ontwikkelde Pfizer een vaccin. Heeft levens gered. Ze hadden ook net als jij niets kunnen doen. Dan waren er wat meer slachtoffers gevallen zoals in Italië en Chinastan.

  1. Useful idiot !! In Italië kan de Minister van volksgezondheid tijdens de nep-pandemie periode niet meer over straat zonder te horen dat hij een moordenaar is. De Italianen zijn zeer standvastig. In Japan zijn de eerste rechtszaken al opgestart in verband met vaccinatieschade. Duitse media zijn niet meer in staat alles onder het tapijt te houden… maar hier zit er nog een die denkt dat alles echt was.

 3. Het is één groot toneelstuk geweest om de bevolking te onderdrukken. Jaarlijks sterven er meer mensen door het roken.
  Volgens ‘deskundigen’ is waait de grote griep nog steeds rond, maar je mag gewoon alles doen. Maar de grootste eikel die de bevolking terroriseerde is gevlucht naar het buitenland.
  Zelf was ik vrijwel nooit verkouden of had ik griep.
  Sinds ik mij, 1x onder dwang, heb laten vergiftigen ben ik elk jaar meerdere keren verkouden en heb ik griep. Mijn immuunsysteem is behoorlijk aangetast.

  1. @ Jaap , Ik heb precies dezelfde ervaring ermee . Heb die vaccinaties toch maar laten doen op herhaaldelijk advies van anderen en sindsdien ben ik nog nooit zo vaak verkouden geweest als nu . Maar ja , het is niet meer terug te draaien anders had ik het nooit laten doen .

 4. @Jan.
  Is een goed voorstel van Annelie.
  Hoogstwaarschijnlijk trekken de lui die de hele vaccinatie terreur op poten hebben gezet zich er gene ene reet van aan.
  Maar hopelijk gaat er door het opzetten van een meldpunt in de toekomst wat veranderen.ik ben niet tegen ‘oude’ vaccinaties waarnaar jaren onderzoek is gedaan. Softenon was ook een vaccinatie wat in korte termijn op de markt kwam, zie wat daarmee is gebeurd.
  Dit hele corona gedoe is opgezet door multinationals en corrupte artsen.
  Toevallig blijkt de Jonge ook een neef te hebben die bij één van de leveranciers van het ‘wondermiddel’ goede connecties te hebben. Allemaal heeeeel toevallig.

 5. Héél toevallig na de invoering van een nieuw vaccin tegen kinkhoest, zijn er elke 3 tot 5 jaar uitbraken van kinkhoest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *